Het feit dat Amsterdam Oost vol potentie zit, is niet onopgemerkt gebleven bij de winkeliers. Shop voor de mooiste interieur accessoires bij Fortune Flea, leuke nieuwe outfits vind je bij Things I Like Things I Love, voor een bijpassend sieraad kun je langs bij All the Luck in the World en toffe cadeautjes? Dan slaag je sowieso bij Hartje Oost. En voor wie meer wilt; op nog geen 8 minuten fietsen bevindt zich het winkelcentrum Oostpoort.

 

Fortune Flea

Wij willen bijna per direct in trekken in dit paradijs vol met interieur accessoires. De winkel is gevestigd in een mooie oude loods aan het water en staat vol met allemaal gave vintage items! Let wel op de openingstijden, de winkel is namelijk alleen zaterdag en zondags geopend. Kan je niet wachten? Kijk dan even op hun Instagram pagina @fortuneflea.

Zeeburgerpad 26BG, 1019 AA Amsterdam | fortuneflea.com

 

Things I Like Things I Love

Things I Like Things I Love is een heerlijke winkel om doorheen te struinen. Voor cadeautjes of leuke hebbedingetjes ben je helemaal aan het juiste adres. Leuke vazen in verschillende kleuren en maten. Feestje of etentje? Ook voor leuke outfits ben je hier aan het juiste adres! Iedere dag is de winkel geopend van 11:00 tot 18:00 uur, behalve op maandag en zondag, dan kun je er van 13:00 uur tot 18:00 terecht.

Javastraat 75A, 1094 HB Amsterdam | thingsilikethingsilove.com

 

All the Luck in the World

De naam zegt al genoeg, in één winkel al je geluk vinden, dat kan bij All the Luck in the World! Van oorbellen en kettinkjes tot armbandjes en ringen, hier vind je het allemaal. Om hebberig van te worden. Ook leuk? Je kunt tijdens het shoppen plaatsnemen in hun cafeetje voor een heerlijk bakje koffie. De winkel is iedere dag geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Het café van 10:00 tot 17:30 uur.

Linnaeusstraat 20hs, 1092 CK Amsterdam | alltheluckintheworld.nl

 

Hartje Oost

Bij de nieuwe hotspot Hartje Oost draait het om twee dingen: goede koffie en mooie merken mét een verhaal. Een combinatie van kleding, lifestyle en café maakt het zeker een bezoekje waard. Snel naar de Javastraat dus. Iedere dag geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Javastraat 23, 1094 GZ Amsterdam | hartjeoost.nl

 

Oostpoort winkelcentrum

Winkelgebied Oostpoort is hét winkelgebied van Amsterdam Oost. Oostpoort winkelcentrum heeft een veelzijdig én compleet aanbod. Naast de fashion, lifestyle en dagelijkse boodschappen winkels. Dagelijks geopend van 09:00 tot 18:00 uur, met uitzondering van maandag en zondag. Dan is het winkelcentrum van 12:00 tot 18:00 uur geopend.

Oranje-Vrijstaatplein 2, 1093 NG Amsterdam | winkeleninoostpoort.nl