Die huur heb je nog nooit zo snel verdiend! Als je voor 2 maart huurt in 2Peer, dan hoef je een hele maand geen kale huur te betalen. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar geloof ons: toch is het zo!

En ook na die ene maand brengt huren in 2Peer nog genoeg voordelen met zich mee. Je woont hier namelijk all-inclusive. Dat betekent dat je voor dat huurbedrag echt een hele hoop krijgt. De meubels staan er al, internet en tv zijn geregeld, de community manager staat altijd voor je klaar en je krijgt er een heel sociaal leven bij door de enthousiaste community.

Natuurlijk heb je je eigen kamer om je lekker in terug te trekken, maar door het co-living concept is de gezelligheid nooit ver weg. Samen met je huisgenoot sta je in de keuken, of je chillt met de andere bewoners in de gedeelde ruimtes, allemaal vrijblijvend!

Klinkt goed, toch? En door die eerste maand huurvrij, maak jij de beste start ooit! Als dit echt iets voor jou is: ga dan naar het aanbod, neem contact met ons op en zorg dat je dat huurcontract voor 2 maart ondertekent!

Waar ga jij wonen?