Ondanks dat de terrassen en restaurants voorzichtig weer open gaan, is het ook heerlijk om thuis te genieten van lekker en bijzonder eten. Een taartje om iets te vieren? Een gezellige kennismakingsborrel met je nieuwe buren? Of gewoon genieten met vrienden en vriendinnen bij jou thuis? Wij geven je graag wat adresjes waar je de lekkerste producten kan vinden.

 

Erik’s Delicatessen

Erik’s Delicatessen is een speciaalzaak voor fijnproevers, en onze favoriet voor de heerlijkste kaasjes! Een uitgebreid assortiment van Nederlandse en buitenlandse kazen, in combinatie van smaak, karakter en eigenheid, kan je hier verwachten. Kom gerust langs en laat je verrassen door de verschillende smaken, geuren en texturen die er zijn. Een fantastische zaak om de beste borrelplank samen te stellen!

Beukenplein 16, Amsterdam – Eriksdelicatessen.nl

 

THULL’S | DELI

THULL’S | DELI is de gouden combi van traiteur, delicatessenzaak, wijnwinkel en inmakerij. Naast de heerlijke en verse maaltijden, maken ze ook hun eigen pickles en gefermenteerde groente zoals zuurkool en kimchi. Daarnaast is THULL’S ook trotste brouwer van waterkefir en Kombucha. Kortom, luilekkerland voor de lekkerbek. Zin in een flesje Kombucha?

C. van Eesterenlaan 21, Amsterdam – thulls.nl

 

WALDO chocolade & patisserie

Iets buiten Amsterdam Oost, maar zeker de moeite waard, zit de heerlijke patisserie winkel WALDO! Op 15-jarige leeftijd werd Waldo gegrepen door het banketbakkersvak. Zijn passie? Heerlijke zoetigheden bieden aan zijn klanten. Kan je niet kiezen? Geen zorgen, de taartjes zijn in mini formaat te verkrijgen. Kan je extra veel lekkers proeven!

Eerste Sweelinckstraat 14, Amsterdam – waldopatisserie.nl

 

Borrl Kitchen Deli

Echt iets aan je gasten serveren van restaurantkwaliteit, bezoek Borrl Kitchen Deli. Vers gebakken brood en croissants, pastel de nata en verschillende dag specials zijn te vinden bij Borrl Kitchen Deli. Het assortiment is uitgebreid met kazen, wijnen en heerlijke kruiden met gekke dips en sauzen. Keuzestress? Laat je verrassen door de samengestelde Borrl Box. Wijn of biertje toevoegen? Kies voor de bier- of wijn-surprise en maak je beleving compleet!

Plantage Kerklaan 41, Amsterdam – borrl.kitchen

 

Dus, waar ga jij naar toe? Wij kunnen niet kiezen!