Co- en community-living is in landen zoals Amerika al een enorme trend en ook in Nederland is het concept in opkomst. Gek is dat niet, er hangen namelijk enorm veel voordelen aan!  Het is niet alleen een betaalbare manier om in een grote stad te wonen, het is ook nog eens handig én zorgt voor sociaal contact. Die eenzaamheid onder jongeren waar we nu zoveel over lezen? Niet bij de inwoners van 2Peer.

 

All in community living.

Het is niet alleen samen een woning delen met huisgenoten, het concept van 2Peer gaat veel verder dan dat. Je maakt echt deel uit van een community. Je deelt ruimtes, diensten, netwerken, komt bijeen met de bewoners en de buurt tijdens gezellige events, en kunt bij elkaar aankloppen als je iets nodig hebt of even je hart wilt luchten. Bewoners van 2Peer hebben behalve eigen community ruimtes ook nog eens toegang tot de LIVVIN woonkamer; een grote, sfeervolle woonkamer met een flinke keuken en een lange leestafel en hoekjes om te loungen of even rustig te werken. Hier vind je ook de community manager die al jouw vragen kan beantwoorden. Ook handig? Het all inclusief wonen. Huur, conciërgediensten, supersnel internet, nutsvoorzieningen, belastingen, gemeenschapsevenementen worden samengevoegd tot één maandelijkse kost. Dat scheelt een hoop geregel.

 

Betaalbaar, ruim wonen.

De huizenmarkt is een chaos en steeds minder jongeren kunnen hun eigen appartement veroorloven. Een populaire oplossing is het wonen met huisgenoten, alleen is het meestal dan wel zo dat je een kleine slaapkamer hebt en je de badkamer deelt met anderen. Bij 2Peer pakken we dat anders aan. Terwijl je de bovenstaande faciliteiten met elkaar deelt, heb jij gewoon je eigen ruime kamer mét privé badkamer. Kortom; relatief betaalbaar wonen in de Nederlandse hoofdstad waar sociaal contact en private space samenkomen.

 

Een plek voor iedereen.

Heb je jouw perfecte roomie al gevonden? Dan kun je je samen inschrijven voor een van de appartementen. Ben je nieuw in Amsterdam? Dan zorgen wij voor de beste match. En of je nou een echt stadsmens bent of juist graag rust om je heen hebt. De drukte zoek je met 5 minuten fietsen naar het centrum van Amsterdam-Oost en 10 naar de binnenstad zo op, en stadsgroen en water vind je op loopafstand.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *