Binnenkort gaat het festivalseizoen weer van start en dit jaar mag het ook weer doorgaan! Weet jij wat dit betekent? Dansjes tot diep in de nacht! Sprokkel maar alvast je sprankelendste kledingstukken bij elkaar, want de dansvloer lonkt! We hebben alvast  dit zijn de leukste festivals in de buurt voor jou op een rijtje gezet, zodat jij van mei tot en met juli, elke maand van een leuk festival verzekerd bent. Wees er snel bij want de tickets gaan als warme broodjes over de toonbank.

Kingsland Festival, 27 april 2022

Kingsland belooft; 27 april 2022 wordt de mooiste Kingsland editie ooit. Dus…. zorg dat je je ticket hebt, haal de Oranje toeters maar van zolder en laat de voorpret  beginnen. Want jij staat dan zoals vanouds met je biertje in je hand, je oranje outfit aan en met confetti in je haar. Kingsland is het grootste betaalde muziekfestival op Koningsdag in Nederland. Het festival is bedacht om de verjaardag van koning Willem-Alexander te vieren. Op 27 april kan je de verjaardag van onze koning vieren  in de RAI met bekende namen zoals Antoon en Martin Garrix. Van Hiphop tot techhouse, voor elk wat wils, zorg dat je erbij bent. Koop hier snel alvast je tickets!

Het Amsterdams Verbond, 5 mei 2022

Dit jaar is het Amsterdams Verbond weer terug op Bevrijdingsdag. Dansend onder de vlag van Amsterdam kan je genieten, vieren en proosten. Op 5 mei kan je met de leukste bondgenoten de vrijheid vieren op historische grond, in het Olympisch Stadion. Met ruim 50 verschillende dj’s en meerdere stages wordt dit een Bevrijdingsdag die je niet snel gaat vergeten! Omdat vrij zijn niet vanzelfsprekend is, maakt Het Amsterdams Verbond om 20.00 uur 2 minuten herrie. Het doel? Om onze vrijheid te vieren. Dus neem ratels, roltoeters, fluitjes en meer van dit soort compacte herrieschoppers mee voor het Lawaaipapegaai-moment bij de mainstage! Haal snel je tickets hier voordat ze uitverkocht zijn.

Amsterdam Open Air, 4 & 5 juni

Zonnestralen, lekkere drankjes en heerlijke dance-able deuntjes – wie wil dat niet? Op 4 en 5 juni organiseert Amsterdam Open Air een festival in het Gaasperpark wat niet alleen je party-mood bevredigt, maar ook je geweten: het festival is namelijk duurzaam en heeft milieubehoud hoog in het vaandel staan! Een mooiere locatie om een festival te houden bestaat niet. Verdeeld over negen stages, presenteert het festival underground, up-and-coming en internationaal bekende artiesten. Eerder traden artiesten zoals Claptone, Netsky en Broederliefde op. Klinkt dit als iets voor jou? Haal hier je tickets en check gelijk de line up. .  

Sensation, 2 juli

Altijd al een keer een feestje willen vieren in de Johan Cruijff ArenA? In 2022 belooft de organisatie het spektakel op te voeren naar een nieuw en ongekend level. Een mix van de allergrootste DJ’s ter wereld en een lichtshow die nog niet eerder vertoond is zal de Arena laten gloeien. Sensation maakt dit allemaal mogelijk op 2 juli. Geïnspireerd door de meest baanbrekende dans concepten van de organisatie, zet ID&T de volgende stap met Beyond Sensation. Een eersteklas danservaring die draait om live entertainment, show en spektakel. Het motto van elk Sensationfeest luidt: Be part of the night – dress in white. Sensation is het dan ook een uitgelezen kans om verschillende top DJ’s op één avond aan het werk te zien. Wees er snel bij nu het nog kan, pre-registreren kan hier!