We kunnen er niet omheen; de zomer is voorbij en we kunnen het warme weer de komende maanden op ons buik schrijven. Betekent niet dat je je thuis hoeft op te sluiten voor Netflix-binges tijdens je vrije uurtjes, want lucky for us: Amsterdam beschikt over talloze leuke indoor activiteiten voor de komende koudere maanden. Hieronder een paar van onze aanraders.

 

TonTon Club

Een bezoekje aan de TonTon Club is altijd een goed idee. Het barst hier van de toffe activiteiten en spellen. Een fanatiek potje airhockey, je uitleven op je arcade games, muntenschuiven, je friends uitdagen voor een dance battle, of gewoon ouderwetse bordspellen. Kan allemaal. Daarnaast serveert de TonTon Club verschillende speciaal bieren en de dinerkaart staat vol met lekkere classics en spannende verassingen. Verliezer betaalt?

Amsterdam-Westerpark – Polonceaukade 27

Amsterdam-West – Jan Evertsenstraat 747

 

FilmHallen

Een film kijken in de nieuwste bioscoop van Amsterdam, die wordt gerund door de eigenaren van de oudste van de stad, The Movies. De Filmhallen is een van de grootste onafhankelijke bioscopen van Nederland en is met unieke zalen weer eens want anders dan de Pathé. Extra bijzonder is zaal 7, de Parisienzaal met het historische art-deco interieur waar naast de mainstreamfilms zo nu en dan ook gerestaureerde filmklassiekers toont van het Eye Filmmuseum. Als onderdeel van de UNESCO-Werelderfgoedlijst, zeker een bezoekje waard.

Amsterdam-Oud West – Hannie Dankbaarpassage 12

 

Mooie Boules

“Why so serious? De (volwassen) mens moet ook spelen!”, dat is het motto van deze geweldige plek. Lekker wat eten en drinken met vrienden terwijl je een potje Jeu de Boules, petanque, reuze-Jenga of een ouderwets bordspel speelt. En ze serveren hier ook nog eens high quality streetfood in samenwerking met Chidoz, Roast Chicken Bar en topchef Ron Blaauw. Need we say more?

Amsterdam-Oost – Zeeburgerpad 3

 

Pong house of Ping

Een serieus potje ping pong of beer pong terwijl je geniet van klassieke cocktails, fingerfood en cocktails, dat is waar het hier om draait. Denk je echt heel goed te zijn? Dan kan je ook mee doen met de wekelijkse pingpong competitie! Je kan hier ook een zaal afhuren voor jou volgende te gekke feest. Dansen, pingpongen, drinken en feesten, helemaal top!

Amsterdam-West – Spaarndammerstraat 460

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *