Eten of borrelen dat hoef je niet zittend te doen, dat kan natuurlijk ook gewoon lopend – zie je ook nog eens wat van onze mooie stad. En daarvoor zit je de komende 5 weekenden gebakken met Le Food Walk met dit jaar het passende thema ‘Festive Season! Trek je favoriete sneakers aan, doe je muts op en haal je warme sjaal uit de kast en wandel door Amsterdam voor lekkere on-the-go gerechtjes en drankjes!

 

Dit jaar begint de route in de meest hippe buurt van Amsterdam: ‘de Pijp’. Vanuit de Pijp wandel je door het centrum en je eindigt in Oud-Zuid. Tijdens de route is je eerste stop Vermaz, een winkel gespecialiseerd in delicatessen en wijn. Hier haal je je eerste hapje en een drankje, waarna je doorloopt richting De Wijnkaart. Hier vind je een grote selectie aan ‘vergeten’ wijnen waarvan je er natuurlijk ook een van mee krijgt. Je vervolgt de walk naar Sjefietshe voor een Zuid-Amerikaans hapje, No Rules voor een te gekke pizza, en eindigt bij Jack’s BQQ Shack waar je van heerlijk vlees kan genieten. Voor de vegetariërs en vegan onder ons: no worries, er zijn ook opties voor jullie! In totaal krijg je dus 5 hapjes en 2 drankjes, die bij de prijs zijn inbegrepen.

 

Alle foodwalks starten tussen 12:00 en 14:00 en eindigen om 18:00 uur. Ze vinden plaats in het weekend van 20 & 21 en van 27 & 28 november en in december de weekenden van de 4e & 5e, 11e & 1de en 18e & 19e. Sounds fun right? Tickets kun je hier kopen.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *