Het Cruquiusgebied is al een aantal jaar volop in ontwikkeling en bestaat inmiddels uit een groot aantal woonconcepten en variatie aan inwoners. Om de buurtbewoners met elkaar te verbinden is er LIVVIN, een gezamenlijke community huiskamer. Iedereen – ook jij als 2Peer’der – kan hier langskomen; voor een kop koffie, om te werken en natuurlijk voor contact met de buren. Wat brengt de LIVVIN-community je nog meer? Dat lees je hier.

 

Het middelpunt van de Cruquius-community is de LIVVIN huiskamer. Deze spot is gelegen recht tegenover 2Peer en is dé plek om heen te gaan wanneer je even het huis uit wilt, genoeg hebt van je ‘thuiskantoor’, of op zoek bent naar gezelligheid. Er worden hier namelijk regelmatig ook toffe events georganiseerd zoals buurtbarbecues en borrels. En jij als Cruquius bewoner kun ook je eigen initiatieven hiervoor opzetten. Hoe leuk is dat?

 

Hier lopen ook de community managers Diko en Maia rond. Zij zorgen ervoor dat jij optimaal kunt genieten van jouw woning en het gebied en zijn in LIVVIN aanwezig om on the spot al jouw vragen te beantwoorden; over Cruquius, de evenementen, de community en jouw appartement. Heb je een reparatieverzoek, dan kun je gewoon naar binnen lopen en het wordt geregeld. Makkelijk toch? En wordt een pakketje bij je bezorgd terwijl je niet thuis bent? LIVVIN heeft speciaal hiervoor een opslagsysteem en houd je pakketje veilig tot je ‘em komt ophalen.

 

Wil jij volledig up to date blijven over alles dat er gebeurd en wordt georganiseerd of wil je in contact komen met de buurtbewoners? LIVVIN is ook onderdeel van de Cruquius community app. De LIVVIN app download je via de instructies in de mail die iedere Cruquius bewoner ontvangt. We hopen je snel te zien op de app en in de huiskamer!

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *