Diko is de community manager 2Peer

Een pro van 2Peer is de community manager die altijd voor je klaar staat. We stellen hem even voor! 

Meet Diko Kemmer.

Ik ben Diko, huidige community manager bij 2Peer. Ik ben dit jaar in Amsterdam komen wonen, dus zelf ook nog volop de stad aan het ontdekken (voor zover dat kan). Ik verheug me enorm op het moment dat de barretjes en restaurants weer opengaan en we weer lekker op een terrasje kunnen genieten. Binnen 2Peer ben ik het aanspreekpunt voor de bewoners. We hebben een speciale 2Peer-app, waarin bewoners gemakkelijk met elkaar en met mij in contact kunnen komen. Ook is hierop leuke content te vinden over 2Peer en de bewoners, word je op de hoogte gehouden van ontwikkelingen en events, en regel je zaken voor je woning. Ik ben fulltime aanwezig op het terrein en via de app altijd bereikbaar!

Corona heeft een grote impact op ons sociaal leven. 

Wat kan er nog wel in 2Peer?

Helaas is persoonlijk contact binnen 2Peer nu lastig. Het contact verloopt nu voornamelijk via de Community App. De community space, het hart van 2Peer, is nog niet volop in gebruik maar dat komt nog! Maar ik probeer wel te kijken wat er nog wél mogelijk is binnen de bestaande regels. Laatst stond ik buiten met een kampvuur bij de brouwerij KRUX, om toch even de live interactie op te zoeken (uiteraard op gepaste afstand).

We richten ons maar op een positieve toekomst: wat zijn de wilde plannen voor de community als de maatregelen worden versoepeld?

Een gezellige borrel waarbij iedereen elkaar kan zien en spreken gaat er zeker komen, daar kijk ik nu al naar uit! Uiteindelijk is live contact toch echt het leukste. Misschien een karaoke avond of een barbecue met z’n allen? Ideeën zijn altijd welkom! 

Als community manager ken jij 2Peer door en door: wat maakt hier wonen nu zo leuk?

Het fijne van 2Peer is dat je huis instapklaar is, je zou er in principe over 5 minuten kunnen wonen en alles doet het – je hoeft alleen je koffer mee te nemen! Ondanks dat het deels al ingericht is, is er nog genoeg ruimte om je persoonlijke sausje over je woning te gieten. Zo wordt het echt jouw plekje. De vrijblijvende 2Peer community is een leuke toevoeging, zeker als je nieuw bent in Amsterdam. Op een laagdrempelige manier ontmoet je nieuwe mensen en de community space is echt een gezellige en mooie ruimte waar je spelletjes kan spelen, koffie kan drinken en kan koken voor jou en je vrienden.

Checken welke kamers nog vrij zijn?