Vanaf 13 november kan het weer, schaatsen op het Museumplein! Voor veel Amsterdammers is dit traditie en voelt het als de officiële aftrap van de winter. Dus slijp je schaatsen en verzamel je vrienden of mede 2peers voor een middagje winterse gezelligheid.

 

ICE* Amsterdam is beter bekend als de schaatsbaan op Museumplein. Met de ‘Magere Brug’ als verbinding over de ijsbaan is dit echt een eyecatcher en daarnaast heb je uitzicht op het Rijksmuseum, van Gogh en het Stedelijk. Voor mooie foto’s ben je hier dus aan het goede adres!

 

Rondom de schaatsbaan zijn er verschillende stallen die allemaal originele kerstcadeaus, accessoires en winter-wear verkopen, dit is de ‘Ice Village Amsterdam’ kerstmarkt. Dit jaar is de kerstmarkt open tussen 15 december en 26 december.

 

Bij de bistro kan je daarnaast terecht voor een lekkere warme choco, koffie en wat lekkers. Ze serveren verschillende broodjes, kaasfondue, warme soepen, pannenkoeken, burgers en ga zo maar door.

 

Heb je zelf geen schaatsen? Bij ICE* kan je natuurlijk gewoon schaatsen huren op locatie. En mocht je een tripje naar de slijper vergeten zijn, ook dan ben je aan het juiste adres.

 

Kortom: alles voor een perfect middagje winterpret. Het enige waar jij aan hoeft te denken is om je handschoenen mee te nemen als je het ijs op gaat!

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *