De sportscholen zijn weer open tot 17.00 uur, helaas redt niet iedereen het om zich voor die tijd in de sportschool te begeven. Fit worden willen we natuurlijk wel, want: summer bodies are made in the winter! Wij hebben een lijstje voor je opgesteld van online sportlesjes die je thuis kan volgen.

 

Fit at Home

Musical ster Antje Monteiro heeft het platform ‘fit at home’ gelanceerd. Of je nou wilt afvallen, je benen wilt trainen, je conditie wilt boosten; kan allemaal! Ook kan je aangeven met welke trainer je aan de slag wilt, en je programma kan beginnen. Al vanaf 10 euro per maand kan je van start met meer dan 1000 workouts die je via een Chromecast kan afspelen op je tv, of op je laptop of smartphone.

Les Mills on Demand

Bij de groepslesliefhebbers die lid zijn van de populaire sportscholen zal Les Mills geen onbekende naam zijn. Het team hiervan is op een missie om een fittere planeet te creëren. Ze willen nier dat mensen alleen maar sporten, maar ook dat ze een passie krijgen voor (groeps)fitness. Less Mills on Demand geeft iedereen de kans om hun welbekende sportschoollessen zoals BodyCombat, BodyBalance, BodyJam en BodyPump thuis te uit te voeren, via de app of een browser. Met meer dan 800 video’s hebben ze een groot aanbod van trainingen van 15 tot 55 minuten, onbeperkt beschikbaar voor 134 euro per jaar, maar je abbo per maand laten lopen kan natuurlijk ook.

POPSUGAR Fitness

Liever geen geld kwijt aan je thuis workouts? Dan is POPSUGAR Fitness het fitness channel voor jou. Via hun gratis YouTube-kanaal biedt POPSUGAR Fitness nieuwe fitness-tutorials, trainingen en oefeningen die je helpen op weg naar gezond leven, gewichtsverlies en stressvermindering. Zo is er Class FitSugar, de ‘doe-het-samen-met-ons’ realtime workout-show om samen met fitnessexperts en Hollywoods populairste trainers van beroemdheden te zweten. Class FitSugar behandelt regelmatig de meest populaire trainingsklassen en trends, waaronder de Victoria’s Secret-training, Tabata, P90X, Bar-methode en ga zo maar door. Met meer dan 5.9 miljoen subscribers, is POPSUGAR Fitness een bewezen succes.