Of je nou een stressvolle week hebt of je jezelf gewoon even in de watten wilt leggen, soms is het tijd om even een dagje me-time te organiseren. Is het voor jou zo ver? Dan is deze blog voor jou. Hierin lees je over onze favoriete beauty spots. Een massage, manicure, spa dag of een facial? Amsterdam heeft het allemaal!

 

Cocon

Zit je er echt doorheen en wil je de deur niet eens uit? Of wil je het jezelf extra gemakkelijk maken? Cocon brengt de ontspanning naar jou. Cocon is een nieuw beautyconcept die jouw huis omtovert tot een werkelijke home spa. Met een team van specialisten – die voorheen werkten in een 5-sterren hotel – weten zij precies wat ze moeten doen om jou helemaal te laten ontspannen tijdens een massage, pedicure, manicure of facial. Ideaal!

Amsterdam | Coconcompany.com

 

Five City Spa

Midden in de Pijp vind je deze verstopte moderne stad spa! Hier kan je terecht voor massages, pedicures, facials en vooral: rust. Tijdens een massage mag je je eigen soort olie kiezen zodat je precies ruikt wat je lekker vindt en relaxt van wordt. Denk aan mandarijn, druif, kokos of lavender. Speciaal voor alle moeders van jonge kinderen hebben ze een Mama Massage waar ze volledig focussen op het ontspannen van de rug, nek, schouder en armspieren; exact de spieren die jij gebruikt tijdens het constant optillen van je kids. Goede prijzen en genoeg keuze, tijd om eens langs te gaan dus!

Amsterdam de Pijp | 1e Jacob van Campenstraat 39-H

 

Skins Institute in het Hotel De L’Europe

Deze adembenemende spa bevindt zich in het 5-sterren Hotel De L’Europe in hartje Amsterdam. Ze hebben behandelingen voor lichaam, gezicht, waxen, beauty en haarverzorging. Een extraatje? Je kan hier ook je eigen olie laten ontwikkelen door middel van het analyseren van je huid, zo weet je precies wat goed voor je is. Een spa-dag kost hier 30 euro waarmee je direct gebruik kan maken van het zwembad, sauna’s, stoomkamer en de relax ruimte. Voor lunch hoef je trouwens ook de spa niet te verlaten. Dit is pas echt een ervaring!

Amsterdam Centrum | Nieuwe Doelenstraat 2-14

 

Floatcenter Amsterdam

Hier kan je terecht als je even helemaal je hoofd wil legen. De reguliere behandelingen zoals massages worden hier ingewisseld voor ‘floaten’, waarbij jij alleen in een stille ruimte drijft in speciaal water dat zorgt dat je gewichtloos bent. Tijdens het floaten ben je even helemaal alleen met je gedachtes. Een écht unieke relaxende ervaring. Toch liever een massage- of hamam-behandeling, of tot rust komen in de sauna of spa capsule? Kan ook. Genoeg keuze dus!

Amsterdam Oost | Nieuwe Kerkstraat 5k

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *