2Peer maakt deel uit van een bijzonder gebied, namelijk Cruquius. Je woont niet alleen vlakbij het bruisende centrum van Amsterdam-Oost en staat binnen een kwartier midden in Amsterdam, er is en wordt ook volop gewerkt aan de gebiedsontwikkeling. Daarnaast heeft het woonconcept zelf natuurlijk ook z’n voordelen. Lees mee over waarom jij een plekje bij 2Peer wilt bemachtigen.

 

Deelnemende community

Ga jij wonen in 2Peer? Maak je klaar voor gezelligheid en connecties. Je behoort dan namelijk automatisch tot de Peer community. Een hechte groep bewoners die voor elkaar klaar staan en regelmatig samenkomen voor gezellige get-togethers. Alle appartementen hebben naast eigen en gedeelde woonruimtes waar jij tijd door kunt brengen met je roomies, toegang tot een grote keuken en woonkamer die gedeeld wordt met alle bewoners. Hier kom je ook de community managers tegen die je kunnen helpen met allerlei zaken en leuke activiteiten organiseren zoals gezellige vrijdagmiddagborrels, kookavonden, Sinterklaas, Kerst en nog veel meer! De 2Peer community app ‘Spaceflow’ maakt de woonervaring compleet. Hiermee kun je in contact komen met medebewoners en kun je bijvoorbeeld ook zelf het initiatief nemen om een evenement te organiseren.

 

Wonen in een opkomende trendy buurt

2Peer is te vinden midden in het Cruquiusgebied. Een omgeving rijk aan historie en waar je je nooit hoeft te vervelen. Je bent omringd door toffe winkels, cafés en restaurants en woont vrijwel direct aan het water. 2Peer en omliggende gebouwen zijn een karaktervolle mix tussen oud en nieuw. Luxueus wonen staat hierbij voorop. Er staan talloze nieuwe ondernemingen op de planning zoals een heerlijke pizzeria, ijssalon en een buurtsupermarkt. Waar het nu al heerlijk wonen is, wordt dat dus alleen nog maar beter.

Binnen enkele minuten sta je daarnaast in het hart van Amsterdam-Oost. Een bruisende buurt vol met leuke restaurants, parken en winkels. En wil je nog meer? Dan fiets je binnen 10 minuten naar het stadscentrum. Wonen omringt door stadstuinen, rust en vlakbij het water naast je huis, en de drukte opzoeken wanneer jij het wilt.

Alles is geregeld

Nog zo’n voordeel van 2Peer? Het woonconcept is all inclusief. Jij hoeft dus helemaal niks meer te regelen. Het enige waar jij je zorgen over hoeft te maken is wanneer je je koffers inpakt en verhuist. De wasmachine staat er al en het internet is al aangesloten. Ook de keuken is al helemaal gevuld met alle pannen en spatels die jij nodig hebt om een koninklijke maaltijd te serveren. Je fiets die kan je gewoon binnen in de garage zetten en je kan ook een parkeerplaats voor je auto huren. Vanaf dag 1 kan je relaxen, zonder enige zorgen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *