We hebben het afgelopen jaar veel binnen gezeten en daar zijn we onderhand wel een beetje klaar mee! Het is tijd om weer wat meer te bewegen en dat hoeft in de buurt van 2Peer helemaal geen straf te zijn. Niet oersaai op de loopband in de sportschool staan, maar een blog vol met spannende en unieke workouts.

 

Hot power yoga

Helemaal tot rust komen tijdens yoga en tegelijkertijd de ontspanning van een warme temperatuur ervaren? Dan is hot power yoga bij Equal Yoga helemaal iets voor jou. Er zijn vier verschillende varianten zodat je zowel als beginner als gevorderde hier terecht kan. De yoga ruimte wordt verwarmd tot 32 graden en er staat relaxende muziek op. Perfect dus om te ontspannen, te ontstressen en niet te vergeten: aan je killer body te bouwen.

Linnaeusstraat 30 | Amsterdam Oost

 

Barre

Een fitnessworkout die ballet, pilates, yoga en cardio combineert: dat is Barre. Afkomstig uit Amerika zorgt deze workout ervoor dat jij binnen no-time back in shape bent. Tijdens een les train je je benen, billen, bovenrug en verhoogt je hartslag enorm wat die eventuele ongewenste vetcelletjes lekker wegbrandt. De belangrijkste aspecten van deze workout zijn je houding (zoals bij ballet), precisie (pilates), lenigheid en kracht (yoga) en conditie (cardio). Alles is één! Ervaring heb je trouwens niet nodig, je kan meteen beginnen.

Lutmastraat 191 | Amsterdam De Pijp

 

Boulderen

Lekker klimmen, klauteren en hangen. Dit deed je misschien al als kind, maar sinds kort is boulderen een olympische sport geworden! Bij Monk Amsterdam kan je op elk niveau terecht. Voor beginners zijn er enorm veel klimroutes waar je langzaam de sport leert kennen, en voor de experts zijn er advanced routes die je echt gaan uitdagen. Bij boulderen boek je snel vooruitgang en klim je al gauw op een goed niveau wat het heel aantrekkelijk maakt voor beginners. Samen klimmen is het leukst dus trommel je vrienden op en gaan! En wil je vooraf een koffietje doen of achteraf genieten van een biertje of een tosti aan het water? Kan ook.

Aambeeldstraat 26 | Amsterdam Noord

 

Kickboksen

Even al je stress eruit schoppen en slaan doe je tijdens een kickboks sessie. De Eastbound Gym heeft alles wat je nodig hebt, van technieklessen tot zaktrainingen. Als beginner kan je hier ook terecht voor een kickboks cursus waarmee je wordt klaargestoomd voor de groepslessen. Met kickboksen train je niet alleen je hele lichaam en je conditie, ook mentaal brengt het veel voordelen. Win-win! Probeer het vooral een keer, het zal je niet teleurstellen.

Tweede van Swindenstraat 1 | Amsterdam Oost