You can multiply happiness by sharing it

Geniet van je eigen kamer in een gedeeld appartement. Je hebt een eigen badkamer, maar deelt de woonkamer, de keuken en eventueel een balkon met één of twee huisgenoten. Co-living bij 2PEER staat in het teken van saamhorigheid, want samen is alles leuker!

2PEER staat voor connectie en delen met anderen. Niet alleen met je huisgenootje(s), maar met iedereen binnen 2PEER. Hier delen we gezamenlijke ruimtes, levenservaringen, kennis en plezier. Een slimme manier om duurzaam te leven in populaire steden zoals Amsterdam en Utrecht. Vind jouw nieuwe thuis op een unieke plek.

2PEER heeft gemeubileerde en niet gemeubileerde kamers en appartementen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om zo in te stappen. Je hoeft alleen nog maar je koffers te pakken.

Meer dan alleen een dak boven je hoofd

Onze gedeelde waarden

Leer 2PEER écht kennen

Bij 2PEER staan vier kernwaarden centraal, samen met de andere PEERS geven we optimaal invulling aan deze waarden.

Collective

Alleen ga je snel, samen kom je verder. Met elkaar in contact zijn vinden wij belangrijk.

Sustainable

We think green! Samen dragen we een steentje bij aan de wereld van morgen.

Expertise

Ervaringen vormen mensen. Daarom delen we ze zoveel mogelijk met elkaar.

Health

We hebben één gemeen goed: Onze gezondheid. Daar werken we samen aan!

Een plek om te delen

Naast je eigen woning waar je jezelf kan terugtrekken, krijg je ook toegang tot de 2PEER Community Space. Ontmoet hier je mede-PEERS om samen te koken, een film te kijken of voor de vrijdagmiddagborrel. Overdag kun je hier perfect even je laptop openklappen voor werk, de koffie staat voor je klaar. Of plof lekker neer op de bank in de gezamenlijke woonkamer!

The spider of the web

Op locatie is er een Community Manager aanwezig, is het niet fysiek, dan wel online. De CM helpt je bij vragen en ideeën, organiseert leuke activiteiten (samen met jou) en deelt relevante informatie via de app. Je kunt de Community Manager gemakkelijk online bereiken.

Always online

De LIVVIN app is het digitale communicatiemiddel bij 2PEER, waardoor je altijd helemaal up to date blijft. Kom in contact met je medebewoners, zie welke events er in de buurt georganiseerd worden en regel zaken voor je woning, bijvoorbeeld een reparatieverzoek en je digitale SALTO sleutel. Check ook eens de lokale deals!

Er is meer...

2PEER Journaal

Event
5 min leestijd
8.11.2022

Oud & Opnieuw bij 2PEER

Zaterdag 8 oktober hebben we ‘oud & opnieuw’ gevierd in de 2PEER community space. Met dresscode ‘Sjiek de Friemel’, champagne, sterretjes & oliebollen hebben wij een vernieuwd 2PEER gevierd!
Nieuws
5 min leestijd
13.7.2022

Meet the community manager: Kim de Boer

Mensen verbinden is wat ze het allerleukst vindt. Voor pannenkoekenborrels, sportadvies of gewoon een goed gesprek, bij Kim ben je hiervoor aan het juiste adres. Lees snel verder en ontdek alles over de community manager van 2PEER Amsterdam.
Nieuws
5 min leestijd
12.7.2022

Word onderdeel van 2PEER Amsterdam

Overweeg je om bij 2PEER te gaan wonen? Maak je klaar voor gezelligheid en connecties. Je behoort dan namelijk automatisch tot de PEER community. Een hechte groep bewoners die voor elkaar klaar staan en regelmatig samenkomen voor gezellige get-togethers.

Kijkje in de 2PEER keuken?

2PEER is altijd in beweging. Nieuwsgierig wat we doen?

PEER worden?

Wonen bij 2PEER is meer dan alleen een dak boven je hoofd. Het geeft jou toegang tot een gezamenlijke leefstijl en nieuwe connecties.