2PEER Journal

Het laatste nieuws

Nieuws
2 minuten
8.12.2022

2PEER GOES GLOBAL

2PEER is rijk aan veel verschillende culturen. Om een beetje van alles te proeven, hebben we 2PEER GOES GLOBAL in het leven geroepen.
8.11.2022

Oud & Opnieuw bij 2PEER

Zaterdag 8 oktober hebben we ‘oud & opnieuw’ gevierd in de 2PEER community space. Met dresscode ‘Sjiek de Friemel’, champagne, sterretjes & oliebollen hebben wij een vernieuwd 2PEER gevierd!
Nieuws
5 minuten
13.7.2022

Meet the community manager: Kim de Boer

Mensen verbinden is wat ze het allerleukst vindt. Voor pannenkoekenborrels, sportadvies of gewoon een goed gesprek, bij Kim ben je hiervoor aan het juiste adres. Lees snel verder en ontdek alles over de community manager van 2PEER Amsterdam.
Nieuws
3 minuten
12.7.2022

Word onderdeel van 2PEER Amsterdam

Overweeg je om bij 2PEER te gaan wonen? Maak je klaar voor gezelligheid en connecties. Je behoort dan namelijk automatisch tot de PEER community. Een hechte groep bewoners die voor elkaar klaar staan en regelmatig samenkomen voor gezellige get-togethers.
Nieuws
4 minuten
10.7.2022

De lekkerste ijssalons van Amsterdam

Een lekker ijsje, daar zeggen wij tijdens dit zomerse weer – en zelfs in de winter – geen nee tegen. Maar goed dat salons met ijs van échte kwaliteit booming zijn in Amsterdam. Van bijzondere smaken tot de klassiekers, alles is hier mogelijk. Bijna iedere buurt is tegenwoordig voorzien van een lokale favoriet. Wij zullen je per gebied een tip geven zodat jij weet waar je moet zijn!
10.7.2022

Inclusief leven bij 2PEER

2PEER is een woonconcept speciaal voor woningdelers. Hier heb je dus de kans om samen met een vriend of vriendin een volledig gemeubileerd appartement te huren. Of kom alleen en maak snel nieuwe connecties. Je hebt je eigen kamer mét badkamer en deelt gezamenlijk de keuken en woonkamer.
Nieuws
3 minuten
18.6.2021

2PEER's favo vegan plekjes Amsterdam

Goed voor jou, goed voor het milieu: eet je minder vlees. Ruim negen op de tien Nederlanders eet inmiddels al niet meer dagelijks vlees. We hebben een lijstje voor je van verschillende restaurants met een plantaardige keuken. Tijd om te reserveren, nu we weer buiten de deur kunnen dineren!

De 2PEER show

Er was zoveel nieuws rondom 2PEER, dat de community managers dit op een manier wilde brengen dat de volledige aandacht zou trekken. Dus werd de 2PEER show bedacht die elke bewoner tegelijkertijd kon streamen.

Kijkje in de 2PEER keuken?

2PEER is altijd in beweging. Nieuwsgierig wat we doen?

PEER worden?

Wonen bij 2PEER is meer dan alleen een dak boven je hoofd. Het geeft jou toegang tot een gezamenlijke leefstijl en nieuwe connecties.