Nieuws
5 min leestijd

De 2PEER show

26.10.2022

Er was zoveel nieuws rondom 2PEER, dat de community managers dit op een manier wilde brengen dat de volledige aandacht zou trekken. Dus werd de 2PEER show bedacht die elke bewoner tegelijkertijd kon streamen.

In ‘’De Wereld Draait Door’’-stijl presenteert Diko de actuele 2PEER nieuwtjes, komen bewoners ook aan het woord én wordt er € 500,-aan bestedingsbudget voor een evenement voor 2PEER weg gegegeven.

Wat is er gezegd?

Interview met Lara & Annemijn

Lara & Annemijn zijn huisgenoten in 2PEER op de Cruquiusweg en wonen er inmiddels al iets langer dan een jaar. Ze zijn allebei leerkracht op een school en kennen elkaar via de PABO opleiding. Ze besloten samen naar een appartement te zoeken in Amsterdam en kwamen 2PEER tegen. De beslissing was snel gemaakt en trokken al snel in. Op de vraag; ‘’Wat vind je zo fijn aan 2PEER?’’, volgt het antwoord:

‘’De connectie met de bewoners in het gebouw is heel fijn. Als je hier komt, beland je in een warm bad. Je leert heel veel mensen kennen waar je altijd op kan bouwen. Als je in de groepsapp vraagt of iemand even een drankje wil komen doen, dan krijg je meteen meerdere reacties met ‘’ja, gezellig!’’ De een kan dan wel, en de ander dan niet, maar er is altijd wel iemand om mee te kletsen’’

‘’hoe-overleef-ik-mijn-huisgenoot’’-Tips van Tycho

Tycho woont in 2PEER op de Pigmentstraat Amsterdam. Hij kende zijn huisgenoot op het moment van intrekken nog niet, maar is gematched en woont er inmiddels al een tijdje met plezier. Naast de gezelligheid die het hebben van een huisgenoot met zich meeneemt, kan het af en toe ook voor irritaties zorgen. Die horen er nou eenmaal bij, maar met goede afspraken blijven die irritaties tot een minimum. Ervaringsdeskundige Tycho deelde de volgende tips:

1.         Maak meteen schoon als je iets vies maakt.

2.         Draag bij aan gedeelde kosten. Dit kun je doen met een potje maar je kan ook afwisselen.

3.         Verwijder het afval wanneer je ziet dat hij vol zit. Laat het niet aan 1 iemand over.

4.         Respecteer elkaars eigendom.

€ 500,- bestedingsbudget voor een evenement

Voor de show werd er een winactie gehouden. Bewoners konden hun beste ideeën voor een evenement met heel 2PEER insturen, waarbij degene met het beste idee € 500,- bestedingsbudget wint.

En de winnaar is… Esmee! Met een confettikanon en een bosbloemen kwamen we aan Esmee’’s deur om haar de 2PEER Cheque t.w.v. € 500,- te overhandigen. Blij verrast vertelt Esmee ons haar idee voor het 2PEER evenement: Een Mario Kart toernooi, waarbij iedereen verkleed als zijn/haar favoriete personage komt.

Inmiddels is de Nintendo Switch met Mario Kart aangeschaft en is de Beamer ingesteld in de community space. Het evenement gaan we snel verder met Esmee organiseren!

Verdere belangrijke aankondigingen

Oproep SquadLeaders

We zijn namelijk op zoek naar Squadleaders. Dit zijn vertegenwoordigers van 2PEER die kunnen meedenken in operationele zin en leuke ideeën hebben voor activiteiten. Daarnaast komen we 1 keer per 2 maanden samen om de actualiteiten te bespreken. Dit gebeurt samen met de Community managers Kim & Diko.

Deze oproep in de show heeft zijn vruchten afgeworpen, want inmiddels hebben we een club van 3 verzameld, namelijk Lara, Annemijn en Geoff! Daar zijn we super blij mee, maar er is altijd ruimte voor meer! Dus heb jij ook interesse om SquadLeader te worden? Laat het dan weten aan de Community Manager via de app of stuur een mailtje naar rm-2peer@2peer.nl.

2PEER Party

Last but not least, er komt een 2PEER PARTY aan! Recentelijk is het 2PEER merk in een nieuw jasje gestoken. Daarom geven we de 2PEER PARTYin ‘Oud&Opnieuw’ thema. Dresscode = Sjiek de friemel. Verwacht een RedCarpet moment, cocktails, oliebollen en elk uur aftellen. We gaan er een mooi feest van maken en het vindt plaats op zaterdag 8 oktober!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze 2PEER nieuwsbrief.

Bedankt! Je bent ingeschreven!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nieuws
5 min leestijd
23.1.2023

‘’Merry Christmas & a Happy New PEER’’ 

Ook de feestdagen vieren we samen bij 2PEER! Op 22 december konden we in de gezamenlijke Huiskamer genieten van prachtige livemuziek van artiesten Kyara Shereen &J.A.D.E. Daar bleef het niet bij, want ook de ingang van het nieuwejaar moet gevierd worden. Daarom organiseerden we op zaterdag 21 januari een ‘’HAPPY NEW PEER-Brunch’’.
Nieuws
5 min leestijd
8.12.2022

2PEER GOES GLOBAL

2PEER is rijk aan veel verschillende culturen. Om een beetje van alles te proeven, hebben we 2PEER GOES GLOBAL in het leven geroepen.
Event
5 min leestijd
8.11.2022

Oud & Opnieuw bij 2PEER

Zaterdag 8 oktober hebben we ‘oud & opnieuw’ gevierd in de 2PEER community space. Met dresscode ‘Sjiek de Friemel’, champagne, sterretjes & oliebollen hebben wij een vernieuwd 2PEER gevierd!

PEER worden?

Wonen bij 2PEER is meer dan alleen een dak boven je hoofd. Het geeft jou toegang tot een gezamenlijke leefstijl en nieuwe connecties.