Nieuws
5 min leestijd

2PEER's favo vegan plekjes Amsterdam

13.7.2022

Goed voor jou, goed voor het milieu: eet je minder vlees. Ruim negen op de tien Nederlanders eet inmiddels al niet meer dagelijks vlees. We hebben een lijstje voor je van verschillende restaurants met een plantaardige keuken. Tijd om te reserveren, nu we weer buiten de deur kunnen dineren!

Neni

Wie kent het niet, de gezellige all time favorite Neni. De keuken is Israëlisch en het assortiment aan maaltijden die geserveerd worden is veelal vegetarisch of vegan. Denk aan gerechten met falafel, hummus of aubergine in de hoofdrol. Plates om te delen, en gaan voor brunch, lunch of diner. Kan hier allemaal. Wel even een eindje fietsen, maar geloof ons: het is zeker de moeite waard!

Stadionplein 8, 1076 CM Amsterdam

Vegan Sushi Bar

Denk je aan sushi, dan denk je toch al snel aan vis. Niet bij de Vegan Sushi Bar. Zoals de naam al zegt zijn alle ingrediënten die hier gebruikt worden plantaardig, terwijl je wel het idee hebt dat je bijvoorbeeld zalm eet. We couldn’t ask for more! De dichtstbijzijnde locatie voor de 2peer bewoners is die in de Pijp.

Van Woustraat 74, Amsterdam

De Vegan Junkfood Bar

Nog zo’n restaurantnaam waarbij direct duidelijk is wat je er kunt vinden. De Vegan Junkfood Bar laat je op een laagdrempelige manier kennis maken met de mogelijkheden rondom plant-based junkfood. Ze hebben als doelstelling om mensen samen te brengen om te genieten van futuristische Vegan Junk Food. Innovatie, duurzaamheid en authenticiteit zitten hier in het DNA! Zin om de #vegantakeover van de bar te joinen? Dan zit je wederom goed in de Amsterdamse Pijp. Laat je onderdompelen in een edgy mix van kleurrijke streetart, gastvrijheid en prikkel je zintuigen met vernieuwend junkfood.

Marie Heinekenplein 9-10, Amsterdam

Mr & Mrs Watson

Het klimaat, dierenwelzijn, gezondheid en honger in de wereld zijn allemaal issues die nauw verbonden zijn met onze eetgewoonten. Mr & Mrs Watson is een plek waar wordt gekookt met deze aspect in mind. Dé plek dus voor vega(n)’s en wereldverbeteraars. De naam komt van Donald Watson, die in 1944 al het woord ‘veganisme’ introduceerde. Hij en zijn vrouw Dorothy waren dus echte vegan pioniers.

Linnaeuskade 3H, Amsterdam

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze 2PEER nieuwsbrief.

Bedankt! Je bent ingeschreven!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nieuws
5 min leestijd
23.1.2023

‘’Merry Christmas & a Happy New PEER’’ 

Ook de feestdagen vieren we samen bij 2PEER! Op 22 december konden we in de gezamenlijke Huiskamer genieten van prachtige livemuziek van artiesten Kyara Shereen &J.A.D.E. Daar bleef het niet bij, want ook de ingang van het nieuwejaar moet gevierd worden. Daarom organiseerden we op zaterdag 21 januari een ‘’HAPPY NEW PEER-Brunch’’.
Nieuws
5 min leestijd
8.12.2022

2PEER GOES GLOBAL

2PEER is rijk aan veel verschillende culturen. Om een beetje van alles te proeven, hebben we 2PEER GOES GLOBAL in het leven geroepen.
Event
5 min leestijd
8.11.2022

Oud & Opnieuw bij 2PEER

Zaterdag 8 oktober hebben we ‘oud & opnieuw’ gevierd in de 2PEER community space. Met dresscode ‘Sjiek de Friemel’, champagne, sterretjes & oliebollen hebben wij een vernieuwd 2PEER gevierd!

PEER worden?

Wonen bij 2PEER is meer dan alleen een dak boven je hoofd. Het geeft jou toegang tot een gezamenlijke leefstijl en nieuwe connecties.