Nieuws
5 min leestijd

2PEER GOES GLOBAL

8.12.2022

2PEER is rijk aan veel verschillende culturen. Om een beetje van alles te proeven, hebben we 2PEER GOES GLOBAL in het leven geroepen.

2PEER GOES GLOBAL

2PEER GOES GLOBAL is een nieuwe traditie en staat voor een reeks aan cultuuravonden. Deze cultuuravonden worden georganiseerd door PEERS, voor PEERS, in het teken van je eigen cultuur. Eten, spelen, drinken, dansen, het kan allemaal deze avond!

Donderdag 17 november zijn we begonnen met een thuiswedstrijd; Nederlandse avond. Onze 2PEER Dutchies Annemijn & Lara hebben er een gezellige boel van gemaakt. Wat de pot schafte? Stamppot met gehaktballen!

Het toetje mocht ook niet ontbreken, dus hierna stond zelf pepernoten maken op de agenda. Het resultaat was puur genieten en de Community Space ging er ook nog eens heerlijk van ruiken.

De volgende 2PEER GOES GLOBAL night staat inmiddels ook al gepland. Kleine hint: Kalispera! ;)

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze 2PEER nieuwsbrief.

Bedankt! Je bent ingeschreven!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nieuws
5 min leestijd
23.1.2023

‘’Merry Christmas & a Happy New PEER’’ 

Ook de feestdagen vieren we samen bij 2PEER! Op 22 december konden we in de gezamenlijke Huiskamer genieten van prachtige livemuziek van artiesten Kyara Shereen &J.A.D.E. Daar bleef het niet bij, want ook de ingang van het nieuwejaar moet gevierd worden. Daarom organiseerden we op zaterdag 21 januari een ‘’HAPPY NEW PEER-Brunch’’.
Event
5 min leestijd
8.11.2022

Oud & Opnieuw bij 2PEER

Zaterdag 8 oktober hebben we ‘oud & opnieuw’ gevierd in de 2PEER community space. Met dresscode ‘Sjiek de Friemel’, champagne, sterretjes & oliebollen hebben wij een vernieuwd 2PEER gevierd!
Nieuws
5 min leestijd

De 2PEER show

Er was zoveel nieuws rondom 2PEER, dat de community managers dit op een manier wilde brengen dat de volledige aandacht zou trekken. Dus werd de 2PEER show bedacht die elke bewoner tegelijkertijd kon streamen.

PEER worden?

Wonen bij 2PEER is meer dan alleen een dak boven je hoofd. Het geeft jou toegang tot een gezamenlijke leefstijl en nieuwe connecties.