Nieuws
5 min leestijd

Word onderdeel van 2PEER Amsterdam

13.7.2022

Overweeg je om bij 2PEER te gaan wonen? Maak je klaar voor gezelligheid en connecties. Je behoort dan namelijk automatisch tot de PEER community. Een hechte groep bewoners die voor elkaar klaar staan en regelmatig samenkomen voor gezellige get-togethers. Alle appartementen hebben naast eigen en gedeelde woonruimtes waar jij tijd door kunt brengen met je roomies, toegang tot een grote keuken en woonkamer die gedeeld wordt met alle bewoners. Hier kom je ook de community managers tegen die je kunnen helpen met allerlei zaken en leuke activiteiten organiseren zoals gezellige vrijdagmiddagborrels, kookavonden en nog veel meer! De LIVVIN community app maakt de woonervaring compleet. Hiermee kun je in contact komen met medebewoners en kun je bijvoorbeeld ook zelf het initiatief nemen om een evenement te organiseren.

Wonen in een opkomende trendy buurt

2PEER Amsterdam is te vinden midden in het Cruquiusgebied. Een omgeving rijk aan historie en waar je je nooit hoeft te vervelen. Je bent omringd door toffe winkels, cafés en restaurants en woont vrijwel direct aan het water. 2PEER en omliggende gebouwen zijn een karaktervolle mix tussen oud en nieuw. Luxueus wonen staat hierbij voorop. Er staan talloze nieuwe ondernemingen op de planning zoals een heerlijke pizzeria, ijssalon en een buurtsupermarkt. Waar het nu al heerlijk wonen is, wordt dat dus alleen nog maar beter.

Binnen enkele minuten sta je daarnaast in het hart van Amsterdam-Oost. Een bruisende buurt vol met leuke restaurants, parken en winkels. En wil je nog meer? Dan fiets je binnen 10 minuten naar het stadscentrum. Wonen omringt door stadstuinen, rust en vlakbij het water naast je huis, en de drukte opzoeken wanneer jij het wilt.

Alles is geregeld

Nog zo’n voordeel van 2PEER? Het woonconcept is all inclusief. Jij hoeft dus helemaal niks meer te regelen. Je hoeft alleen nog maar je koffers te pakken! De wasmachine staat er al en het internet is al aangesloten. Ook de keuken is al helemaal gevuld met alle pannen en spatels die jij nodig hebt om een koninklijke maaltijd te serveren. Je fiets die kan je gewoon binnen in de garage zetten en je kan ook een parkeerplaats voor je auto huren. Vanaf dag 1 kan je relaxen, zonder enige zorgen.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze 2PEER nieuwsbrief.

Bedankt! Je bent ingeschreven!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Event
5 min leestijd
8.11.2022

Oud & Opnieuw bij 2PEER

Zaterdag 8 oktober hebben we ‘oud & opnieuw’ gevierd in de 2PEER community space. Met dresscode ‘Sjiek de Friemel’, champagne, sterretjes & oliebollen hebben wij een vernieuwd 2PEER gevierd!
Nieuws
5 min leestijd

De 2PEER show

Er was zoveel nieuws rondom 2PEER, dat de community managers dit op een manier wilde brengen dat de volledige aandacht zou trekken. Dus werd de 2PEER show bedacht die elke bewoner tegelijkertijd kon streamen.
5 min leestijd
10.7.2022

Inclusief leven bij 2PEER

2PEER is een woonconcept speciaal voor woningdelers. Hier heb je dus de kans om samen met een vriend of vriendin een volledig gemeubileerd appartement te huren. Of kom alleen en maak snel nieuwe connecties. Je hebt je eigen kamer mét badkamer en deelt gezamenlijk de keuken en woonkamer.

PEER worden?

Wonen bij 2PEER is meer dan alleen een dak boven je hoofd. Het geeft jou toegang tot een gezamenlijke leefstijl en nieuwe connecties.