Nieuws
5 min leestijd

Meet the community manager: Kim de Boer

2.8.2022

Mensen verbinden is wat ze het allerleukst vindt. Voor pannenkoekenborrels, sportadvies of gewoon een goed gesprek, bij Kim ben je hiervoor aan het juiste adres. Lees snel verder en ontdek alles over de community manager van 2PEER Amsterdam.

Kan je wat over jezelf vertellen?

Ik ben 21 jaar oud, opgegroeid in Den Haag en ik woon nu in Amsterdam. Na het behalen van mijn middelbareschooldiploma heb ik een tussenjaar genomen waarin ik 3 maanden heb gebackpackt door Zuid-Frankrijk & Barcelona en nog eens 3 maanden door Thailand & de Filipijnen. Hoewel de plekken echt prachtig waren, blijven de mensen die ik daar heb ontmoet mij het meeste bij. De hostels waar ik in verbleef waren de broedplaats voor de nieuwe vriendschappen die ik sloot. Het sluiten van nieuwe vriendschappen en mensen verbinden vind ik zo’n fijn gevoel, dat er een wens in mijn hoofd ontstond om hier mijn werk van te kunnen maken. Ik heb hiervoor tijdelijk ineen hostel in Nice gewerkt, maar ik wilde toch liever leven en werken in Amsterdam. Die wens is nu ook echt in vervulling gegaan bij mijn nieuwe baan als Community manager bij 2PEER. Daar ben ik enorm blij mee! Ik zie het zo: Wat een hostel voor reizigers is, is 2PEER voor bewoners.  

Wat zijn je hobby’s?

Ik vind het lekker om te krachttrainen in de sportschool. Dit doe ik 3 a 4 keer in de week. Daarnaast vind ik het leuk om te ondernemen, daarom ben ik ook een sportkledingmerk gestart. Mijn plezier in krachttraining heeft mij geïnspireerd om dit te beginnen. In het proces van ondernemen leer je heel veel nieuwe skills en kom je jezelf ook vaak tegen, waardoor je meer over jezelf leert. Die combinatie trekt mij heel erg.

Ik hou ook enorm van wandelen en lekker actief bezig zijn in de buitenlucht. Daar kan ik echt van genieten. Ik zoek ook graag een mooie balans op. Met vrienden op een terrasje lekker wat drinken, kletsen over van alles en nog wat, in het weekend uitgaan, dat vind ik namelijk ook heerlijk.

Wat vind je het allerleukst aan community manager zijn?

Het leren kennen van veel verschillende mensen, nieuwe vriendschappen sluiten en mensen verbinden, dat vind ik het allerleukst. Ik vind het leuk om verschillende verhalen te horen. Ook al gaat het om iets heel simpels zoals hoe iemands dag is, of welke vakanties er gepland zijn. Diepere gesprekken vind ik zelf ook heel fijn. Ik vind het fijn om helemaal open te kunnen zijn en als iemand zich ook naar mij openstelt, zie ik dat als een enorm groot compliment.

Daarnaast vind ik het leuk om events te organiseren zoals bijvoorbeeld de pannenkoekenborrel op nationale pannenkoekendag. Verschillende bewoners kwamen bij elkaar in de community ruimte en we hebben lekker pannenkoeken gebakken en wat gedronken. De meeste bewoners die kwamen kenden elkaar nog niet zo goed, maar later hoorde ik dat ze na de borrel nog samen bij KRUX drankjes hebben gedaan en nog wat hebben gedanst. Hier warmt m’n community-manager-hart enorm van op.

Wat maakt jou enthousiast als we het over 2Peer hebben?

Alles is gebaseerd op delen wat verbinding onder de bewoners nog meer stimuleert, daar word ik enthousiast van. Iedereen die hier komt wonen staat open om te delen en heeft ongeveer dezelfde kijk op de wereld wat betreft duurzaamheid en leefstijl. Dit zorgt ervoor dat bewoners snel met elkaar klikken. Iedereen heeft wel gewoon een lekker ruime kamer met badkamer dus je kan je ook lekker terugtrekken wanneer je wil. En wanneer je wel zin hebt om iets sociaals te doen, dan kan je altijd je 2PEER medebewoners bereiken door de groepsapp om samen te chillen, koken of borrelen in de Community Space.

Wat staat er nog op de planning?

Heel veel leuks! We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor een paasevent en een event voor Koningsdag. Er komen ook nog veel gezellige borrels aan en we zullen nieuwe faciliteiten uittesten. Eris ons bijvoorbeeld ter ore gekomen dat er meerdere Internationale bewonersvraag zouden hebben naar Nederlandse taallessen, dus dat willen we graag faciliteren en kijken of dat een succes is. Daarbij willen we ook filmavondjes gaan organiseren. In de community space van 2PEER heb je daar namelijk een perfecte beamer voor.

En als laatst; wat is er dan zo speciaal aan de locatie Amsterdam?

Om te beginnen ben ik ervan overtuigd dat Amsterdam de leukste stad is om in te wonen. 2PEER heeft hierbij een hele bijzondere ligging, gezien het binnen de ring ligt, dus je bent dichtbij alles, maar je zit niet middenin de drukte zoals bijvoorbeeld het Leidseplein. Hier kan je echt thuiskomen en genieten vaneen bepaalde rust. Daarbovenop is het gelegen op het Cruquiuseiland, dus je woont op een eiland in de stad. Er zijn er maar weinig die dat kunnen zeggen.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze 2PEER nieuwsbrief.

Bedankt! Je bent ingeschreven!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nieuws
5 min leestijd
23.1.2023

‘’Merry Christmas & a Happy New PEER’’ 

Ook de feestdagen vieren we samen bij 2PEER! Op 22 december konden we in de gezamenlijke Huiskamer genieten van prachtige livemuziek van artiesten Kyara Shereen &J.A.D.E. Daar bleef het niet bij, want ook de ingang van het nieuwejaar moet gevierd worden. Daarom organiseerden we op zaterdag 21 januari een ‘’HAPPY NEW PEER-Brunch’’.
Nieuws
5 min leestijd
8.12.2022

2PEER GOES GLOBAL

2PEER is rijk aan veel verschillende culturen. Om een beetje van alles te proeven, hebben we 2PEER GOES GLOBAL in het leven geroepen.
Event
5 min leestijd
8.11.2022

Oud & Opnieuw bij 2PEER

Zaterdag 8 oktober hebben we ‘oud & opnieuw’ gevierd in de 2PEER community space. Met dresscode ‘Sjiek de Friemel’, champagne, sterretjes & oliebollen hebben wij een vernieuwd 2PEER gevierd!

PEER worden?

Wonen bij 2PEER is meer dan alleen een dak boven je hoofd. Het geeft jou toegang tot een gezamenlijke leefstijl en nieuwe connecties.