Nieuws
5 min leestijd

‘’Merry Christmas & a Happy New PEER’’ 

23.1.2023

Ook de feestdagen vieren we samen bij 2PEER!

Op 22 december konden we in de gezamenlijke Huiskamer genieten van prachtige livemuziek van artiesten Kyara Shereen &J.A.D.E. Slurpend aan de glühwein en warme chocomel konden we de feestdagen warm inluiden.

Dit was officieel een LIVVIN-event, maar het idee kwam van onze PEER Cynthia. Voor degenen die ‘LIVVIN’ niet kennen: Als PEER in Amsterdam, behoor je ook tot de grotere LIVVIN Community op Cruquiuseiland. Dit houdt in dat je naast exclusieve 2PEER evenementen, ook kan deelnemen aan LIVVIN evenementen. Dubbel feest dus.

Daar bleef het niet bij, want ook de ingang van het nieuwe jaar moet gevierd worden. Daarom organiseerden we op zaterdag 21 januari een ‘’HAPPY NEW PEER-Brunch’’. De lokale bakkers van Cruquius Local verzorgden verse koffiebroodjes & American cookies. Daarnaast stonden er quiches, croissantjes & wraps op tafel met (alcoholvrije) mimosa’s.

Een nieuw jaar betekent ook dat er weer nieuwe evenementen komen. De beste ideeën komen altijd vanuit de community, dus hebben we dit moment ook aangegrepen om samen nieuwe evenementen te bedenken voor de jaarkalender. Het volgende kwam daaruit:

1. Sterre, die doordeweeks door het leven gaat als gymjuf, gaat een gymles voor volwassenen organiseren!

2. Aldemar zal de 3e 2PEER GOES GLOBAL organiseren in het teken van de Portugese cultuur.

3. Geoff kwam met het idee van een zomergala!

4. Iedereen was het er mee eens dat de Paasbrunch afgelopen jaar een succes was, dus plannen we dit in 2023 nog een keer in.

En dan is er nog veel meer uitgekomen! De feestdagen zijn dan misschien voorbij, maar de leuke evenementen blijven bij 2PEER altijd doorgaan 😉

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze 2PEER nieuwsbrief.

Bedankt! Je bent ingeschreven!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nieuws
5 min leestijd
8.12.2022

2PEER GOES GLOBAL

2PEER is rijk aan veel verschillende culturen. Om een beetje van alles te proeven, hebben we 2PEER GOES GLOBAL in het leven geroepen.
Event
5 min leestijd
8.11.2022

Oud & Opnieuw bij 2PEER

Zaterdag 8 oktober hebben we ‘oud & opnieuw’ gevierd in de 2PEER community space. Met dresscode ‘Sjiek de Friemel’, champagne, sterretjes & oliebollen hebben wij een vernieuwd 2PEER gevierd!
Nieuws
5 min leestijd

De 2PEER show

Er was zoveel nieuws rondom 2PEER, dat de community managers dit op een manier wilde brengen dat de volledige aandacht zou trekken. Dus werd de 2PEER show bedacht die elke bewoner tegelijkertijd kon streamen.

PEER worden?

Wonen bij 2PEER is meer dan alleen een dak boven je hoofd. Het geeft jou toegang tot een gezamenlijke leefstijl en nieuwe connecties.