Event
5 min leestijd

Oud & Opnieuw bij 2PEER

8.11.2022

Wat er vernieuwd is, kun je teruglezen in het vorige artikel. Wat Oud& Opnieuw inhoudt? Oud & nieuw, maar dan met een twist. In plaats van één keer aftellen tot 00.00, deden we dat elk uur weer opnieuw. Aan het einde van elk uur luidde het: ‘’5..4..3..2..1.. HAPPY NEW PEER!’’, terwijl de champagne weer werd gepopt en de oliebollen weer rondgingen. Naast feesten, viel er ook wat te winnen. Iedere bewoner kreeg een gouden lot als uitnodiging voor het feest. Op dit gouden lot stond hun huisnummer. PEERS konden bij binnenkomst hun gouden lot in een bak gooien en deden daardoor mee aan de loterij.

De prijs was niet mis. Er werd namelijk een geheel verzorgde avond bij Mooie Boules verloot, inclusief speelbaan, drankjes & hapjes voor jou en je huisgenoten. Op 00.00 telden we voor de laatste keer af, met dit keerde bekendmaking van het winnende lot: ‘’5..4..3..2..1.. gefeliciteerd 85K!’’. Dit lot hoorde bij Aldemar, dus hij kan binnenkort gezellig met z’n huisgenoten een avondje jeu de boulen bij Mooie Boules!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze 2PEER nieuwsbrief.

Bedankt! Je bent ingeschreven!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Nieuws
5 min leestijd
23.1.2023

‘’Merry Christmas & a Happy New PEER’’ 

Ook de feestdagen vieren we samen bij 2PEER! Op 22 december konden we in de gezamenlijke Huiskamer genieten van prachtige livemuziek van artiesten Kyara Shereen &J.A.D.E. Daar bleef het niet bij, want ook de ingang van het nieuwejaar moet gevierd worden. Daarom organiseerden we op zaterdag 21 januari een ‘’HAPPY NEW PEER-Brunch’’.
Nieuws
5 min leestijd
8.12.2022

2PEER GOES GLOBAL

2PEER is rijk aan veel verschillende culturen. Om een beetje van alles te proeven, hebben we 2PEER GOES GLOBAL in het leven geroepen.
Nieuws
5 min leestijd

De 2PEER show

Er was zoveel nieuws rondom 2PEER, dat de community managers dit op een manier wilde brengen dat de volledige aandacht zou trekken. Dus werd de 2PEER show bedacht die elke bewoner tegelijkertijd kon streamen.

PEER worden?

Wonen bij 2PEER is meer dan alleen een dak boven je hoofd. Het geeft jou toegang tot een gezamenlijke leefstijl en nieuwe connecties.